Tortilla-jauhot kortilla

Aidot meksikolaiset tortillat tehdään hienoiksi jauhetuista masa harina -maissijauhoista. Suomesta niitä saa vain muutamasta kaupasta, eikä aina niistäkään. Jos jauhoja onnistuu saamaan, taikinaan tarvitaan lisäksi vain vettä ja suolaa. Taikinasta prässätään tai kaulitaan ohut pyörylä, joka paistetaan kuumalla kuivalla pannulla nopeasti molemmin puolin.

9.1.2014 2:00

 Aidot meksikolaiset tortillat tehdään hienoiksi jauhetuista masa harina -maissijauhoista. Suomesta niitä saa vain muutamasta kaupasta, eikä aina niistäkään. Jos jauhoja onnistuu saamaan, taikinaan tarvitaan lisäksi vain vettä ja suolaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat