Yöruokaa Lähi-idästä - Ruoka | HS.fi

Yöruokaa Lähi-idästä

Paahteisen mausteseoksen ja tuoreen leivän yhdistelmä on hurmaava.

Perinteisesti Za'ataria tehdään timjamista, oreganosta ja meiramista, mutta myös pelkkää oreganoa käyttämällä saa aikaan oivallisen mausteseoksen.

23.1.2014 2:00

Paahteisen mausteseoksen ja tuoreen leivän yhdistelmä on hurmaava.

Ilmassa oli kutkuttavaa jännitystä. Olin menossa diskoon, ja se oli melko harvinainen tilaisuus kymmenen vuotta sitten Betlehemissä. Diskoja ei järjestetty läheskään joka viikko, sillä ulkonaliikkumiskiellot ja levottomuudet varjostivat kaupungin elämää. Mutta tänään juhlittaisiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat