Itävaltalaisen luomuviinin rypäle on muualla tuntematon - Ruoka | HS.fi

Itävaltalaisen luomuviinin rypäle on muualla tuntematon

Kasvinjalostuksen ansiosta maailmamme maistuu erilaiselta kuin ennen. Tämä koskee myös viinejä: ilman rypäleiden jatkuvaa jalostusta viinimaailma olisi tylsä ja yksioikoinen. Kaikista kehitelmistä ei tule globaaleja menestyjiä, mutta kuten tohtori Zweigeltin luoman rypälelajikkeen kohdalla, omintakeinen paikallisuusarvo on sekin jo jotain.

6.2.2014 2:00

Feiler-Artinger Zweigelt 2012 Itävalta, Burgenland Tuottaja: Feiler-Artinger Rypäle: Zweigelt Hinta: 14,93 euroa 3/5 tähteä

 

Mikä?

Itävaltalainen luomuviini, jonka rypäle on muualla tuntematon Zweigelt.

Miksi?

Kasvinjalostuksen ansiosta maailmamme maistuu erilaiselta kuin ennen. Tämä koskee myös viinejä: ilman rypäleiden jatkuvaa jalostusta viinimaailma olisi tylsä ja yksioikoinen. Kaikista kehitelmistä ei tule globaaleja menestyjiä, mutta kuten tohtori Zweigeltin luoman rypälelajikkeen kohdalla, omintakeinen paikallisuusarvo on sekin jo jotain.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat