Ankka kruunaa Henri Alénin pääsiäismenun - Ruoka | HS.fi

Ankka kruunaa Henri Alénin pääsiäismenun

Ensimmäiset parsat näkevät valon pääsiäisen tienoilla ja rasvainen mehevä ankanrinta kruunaa aterian. Klassinen savariini on helppo valmistaa etukäteen, jolloin juhlan kokillakin on aikaa nauttia siitä rauhassa. Siitähän pääsiäispöydässä on kyse. Herkuttelusta ja nauttimisesta.

10.4.2014 2:00 | Päivitetty 14.4.2014 13:02

Ensimmäiset parsat näkevät valon pääsiäisen tienoilla ja rasvainen mehevä ankanrinta kruunaa aterian. Klassinen savariini on helppo valmistaa etukäteen, jolloin juhlan kokillakin on aikaa nauttia siitä rauhassa. Siitähän pääsiäispöydässä on kyse. Herkuttelusta ja nauttimisesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat