Pakkaa eväsretkelle tuhti leipä - Ruoka | HS.fi

Pakkaa eväsretkelle tuhti leipä

Pakkaa eväsretkelle mukaan lihaisa kuubalainen cubano, raikas vietnamilainen bánh mì tai merellinen po'boy Louisianasta.

17.4.2014 2:00 | Päivitetty 23.4.2014 19:16

Hyvä leipä ja mieluisat täytteet: siinä resepti, jota noudatetaan jokaisessa maailmankolkassa. Kuubalainen täyttää sämpylänsä kahdella erilaisella lihalla: lechon asadolla eli paahdetulla possulla sekä keittokinkulla. Kun leipä parannetaan vielä majoneesilla, sinapilla, juustolla ja maustekurkulla, on kyseessä takuuvarma hengenpelastaja vaikkapa vappupäivän piknikille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat