Punaista lihaa vähemmän, kalaa enemmän - Ruoka | HS.fi

Punaista lihaa vähemmän, kalaa enemmän

Uudet ravitsemussuositukset suosittelevat punaista lihaa enintään puoli kiloa viikossa. Määrä tulee esimerkiksi kolmesta tai neljästä pihviateriasta viikossa, jos pihvi painaa 100–150 grammaa. Jos punaista lihaa syö esimerkiksi pienempiä määriä kastikkeiden joukossa, voi liha-aterioita olla enemmänkin.

22.5.2014 2:00

 Uudet ravitsemussuositukset suosittelevat punaista lihaa enintään puoli kiloa viikossa. Määrä tulee esimerkiksi kolmesta tai neljästä pihviateriasta viikossa, jos pihvi painaa 100–150 grammaa. Jos punaista lihaa syö esimerkiksi pienempiä määriä kastikkeiden joukossa, voi liha-aterioita olla enemmänkin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat