Naiskokit katoavat huippuravintoloista saatuaan lapsia - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Naiskokit katoavat huippuravintoloista saatuaan lapsia

Kuuden Michelin-ravintolan keittiöissä on yhteensä vain kaksi vakituista naiskokkia. Kokin työ vaatii puolisolta "käsittämätöntä ymmärrystä", sanoo keittiömestari Sasu Laukkonen.

Tilaajille
Julkaistu: 26.5.2014 20:18

Kuuden Michelin-ravintolan keittiöissä on yhteensä vain kaksi vakituista naiskokkia. Kokin työ vaatii puolisolta "käsittämätöntä ymmärrystä", sanoo keittiömestari Sasu Laukkonen.

Suomen Michelin-ravintolat ovat miesten valtakuntaa. Kuuden ravintolan keittiöissä on töissä yhteensä vain kaksi naista. He työskentelevät ravintola Olossa, jossa loput 18 keittiön työntekijää ovat miehiä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta