Ota haltuun amerikkalainen barbeque - Ruoka | HS.fi

Ota haltuun amerikkalainen barbeque

Low & slow -kypsennys vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee. Saat parasta lihaa, mitä olet ikinä syönyt.

19.6.2014 2:00 | Päivitetty 20.6.2014 11:58

Low & slow -kypsennys vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee. Saat parasta lihaa, mitä olet ikinä syönyt.

Aito amerikkalainen barbeque perustuu matalaan lämpötilaan, pitkään kypsennysaikaan ja epäsuoraan grillaukseen. Tapaa kutsutaan low & slow -menetelmäksi, ja siitä on tullut grillausmaailmaa mullistava ilmiö. Eikä suotta, sillä savun tuntikausia hellimä liha on mehevää, mausteista, mureaa ja herkullista – joka ikisen siihen käytetyn tunnin arvoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat