Lontoolaisravintola myy pelkkiä kalasäilykkeitä - Ruoka | HS.fi

Lontoolaisravintola myy pelkkiä kalasäilykkeitä

Ravintolassa ei ole kokkia tai keittiötä. Perustajien tavoite on nostaa kalasäilykkeiden arvostusta.

19.9.2014 13:55

Lontoon Sohossa avautui tällä viikolla uusi pop up -ravintola, joka tarjoaa pelkästään purkkikalaa, kertoo Guardian. Kuusi kuukautta toimivalla ravintolalla ei ole kokkia eikä keittiötä.

"Käsitys purkitetusta ruuasta on Britanniassa erilainen kuin muualla maailmassa", sanoo Maximiliano Arrocet, yksi Tincan-ravintolan perustajista Guardianin jutussa. Arrocet kertoo, että esimerkiksi hänen kotimaassaan Espanjassa gourmetruokaa voi ostaa purkissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat