Feta antaa ryhtiä kaalin yksioikoiseen makuun - Ruoka | HS.fi

Feta antaa ryhtiä kaalin yksioikoiseen makuun

Rouskuva kaali saa vastaparin pehmeästä juustosta.

13.11.2014 2:00

Uuden sesongin kaalia tekee mieli syödä paljon. Itse kesytän sadon tekemällä salaattia, joka muistuttaa etäisesti kirkasta coleslaw'ta.

Kaali komeilee salaatissa fetajuuston ja siemenien kanssa. Suolainen feta antaa hieman yksioikoisen makuiselle kaalille ryhtiä. Lisäksi juuston rakenne antaa kaalin rouskuvuudelle mukavan, pehmeämmän suutuntuman. Ne sopivat toistensa seuraan myös ulkomuotojensa osalta: valkoinen juusto saa punaisen kaalin hehkumaan kauniisti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat