Klassikkoviinejä liharuuille - Ruoka | HS.fi

Klassikkoviinejä liharuuille

Poronlihan riistainen maku kutsuu vahvaa punaviiniä ja sienet taas kypsää, maanläheisen makuista viiniä. Perinteisiä riistan kanssa tarjottavia viinejä ovat Syrah-rypäleeseen perustuvat viinit kuten Chateauneuf-du-pape, esimerkiksi Châteauneuf-du-Pape Domaine de Nalys Réserve 2010 (40,90 e).

4.12.2014 2:00

Poronlihan riistainen maku kutsuu vahvaa punaviiniä ja sienet taas kypsää, maanläheisen makuista viiniä. Perinteisiä riistan kanssa tarjottavia viinejä ovat Syrah-rypäleeseen perustuvat viinit kuten Chateauneuf-du-pape, esimerkiksi Châteauneuf-du-Pape Domaine de Nalys Réserve 2010 (40,90 e). Huokeampi mutta lähes yhtä tasokas vaihtoehto on Château Cesseras 2011 (17,48 e).

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat