Rips suolaa, raps pippuria - Ruoka | HS.fi

Rips suolaa, raps pippuria

Kun leskeksi jäänyt valokuvaaja Caj Bremer selosti Facebookissa reseptikokeilujaan, someyhteisö teki hänestä ruokakirjailijan.

Caj Bremer kalastaa ahkerasti Sipoon vesillä. Kalaruuat ovatkin hänen bravuurinsa keittiössä.

4.12.2014 2:00 | Päivitetty 11.12.2014 9:35

"Soossi huolestuttaa. Sen täytyisi nyt kiehua, sanoo valokuvaaja, akateemikko Caj Bremer, 85, ja katsoo kiukkuisesti hellalla seisovaa kastikekasaria.

"Katsotaan, mitä tästäkin skandaalista tulee", hän sanoo ja lorauttaa kalanpäästä keitetyn "buljonkin" sekaan itse tehtyä valkoviiniä.

Kohta hän kiikuttaa kasarin ruokapöytään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat