Nyt tehdään halpaa ruokaa – mausta tinkimättä - Ruoka | HS.fi

Nyt tehdään halpaa ruokaa – mausta tinkimättä

Jos kukkarossa on tyhjää ja jääkaapissakin loistaa vain valo, ei kannata vaipua epätoivoon. Edullisestikin saa aikaan maistuvaa sapuskaa, jota kehtaa tarjota jopa viikonlopun ruokavieraille.

15.1.2015 2:00 | Päivitetty 15.1.2015 12:33

Pasta on cucina poveran eli italialaisen köyhän keittiön yksi kulmakivistä. Tähän spagettiin sekoitellaan kolme kuumaa keittiötrendiä eli lehtikaalia, kananmunaa ja sitruunaa. Juusto on kallista, joten jos jääkaapista ei satu löytymään edelliseltä aterialta jäänyttä kannikkaa, niin tee kuin sisilialainen nonna ja paista leivänmuruista rapea suutuntuma pastan pinnalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat