Ensimmäinen torakkani ja ajatuksia hyönteissyönnistä - Ruoka | HS.fi

Ensimmäinen torakkani ja ajatuksia hyönteissyönnistä

Torakka on kostea ja lihaisa. Se maistuu... ei kanalta, vaikka sanotaan että kaikki eksoottinen maistuu kanalta. Kalkkunalta. Palvikinkulta, kirjoittaa Joonas Konstig kolumnissaan.

9.2.2015 9:57

"Hyvä ajoitus, torakat alkaa olla just kypsiä", Kairenius tervehtii avatessaan minulle oven.

Olen saapunut vanhan ystäväni Topi Kaireniuksen luo syömään elämäni ensimmäiset ötökät. Kairenius on nykyään hyönteissyönnin puuhamies ja kirjoittamassa aiheesta ensimmäistä suomenkielistä kirjaa.

Torakoiden syömisestä ei tosin ollut puhetta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat