Michelin-johtaja Michael Ellis: Pohjoismainen keittiö kiinnostaa nyt kaikkia - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Michelin-johtaja Michael Ellis: Pohjoismainen keittiö kiinnostaa nyt kaikkia

Arvostettu Michelin-opas kokosi Skandinavian parhaat ravintolat yksiin kansiin.

Tilaajille

Michael Ellisin mielestä Suomen ravintola-ala on kiintoisassa kehitysvaiheessa.

Julkaistu: 26.2.2015 16:11, Päivitetty 27.2.2015 16:10

Pitelen käsissäni uunituoretta Guide Michelin Nordic Cities -ravintolaopasta. Sen on juuri antanut minulle Guide Michelinin johtaja Michael Ellis.

Hän istuu hyväntuulisena tukholmalaisen hotellin aulassa. Puhelin soi tuon tuosta, ja Ellisin ranskalainen assistentti selvittelee kiireisen päivän aikataulua.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?