Puuro pääsee päivällispöytään – huippukokki Tomi Björck antaa vinkit - Ruoka | HS.fi

Puuro pääsee päivällispöytään – huippukokki Tomi Björck antaa vinkit

Puuro ei enää ole pelkästään arkinen aamupala. Maailmalla riehuva puurotrendi on innostanut ihmiset syömään puuroa aamusta iltaan.

Tomi Björckin puuroreseptissä on muun muassa kermaa ja hunajaa sekä parmesaani- ja mascarponejuustoja.­

17.3.2015 14:36

Aamupuuron tuntevat kaikki. Mutta onko tullut mieleen, että puuro voi muuntautua myös brunssille, lounaalle, päivällisen lisukkeeksi ja jopa jälkiruoaksi?

Nyt kun puuron terveellisyys tunnetaan, siitä on likipitäen tullut hyvän elämän symboli. Etenkin brunssi-, lounas- ja tuorepuuro ovat nousussa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat