Leivo tai lisää ruokaan – lakritsi muuntuu makujen mukaan - Ruoka | HS.fi

Leivo tai lisää ruokaan – lakritsi muuntuu makujen mukaan

Ikivanha lakritsi on nyt huippukeittiöiden suosikkimauste, ja aine saa oman festivaalin toista kertaa. Tänä vuonna se on jo kaksipäiväinen.

8.4.2015 17:21

Ikivanha lakritsi on nyt huippukeittiöiden suosikkimauste.

Lakritsikuume ei näytä laantumisen merkkejä.

Parin viikon takainen Tukholman lakritsifestivaali houkutteli ennätysyleisön, 11000 kävijää, ja tanskalaisetkin ovat ihastuneet lakritsiin niin makeisena kuin mausteena. Suomen ensimmäinen lakritsifestivaali järjestettiin elokuun lopussa Wanhassa Satamassa. Suosio oli niin suuri, että seuraavaa tapahtumaa suunnitellaan jo marraskuulle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat