Ammattilaisen vinkit vappusiman valmistamiseen - Ruoka | HS.fi

Ammattilaisen vinkit vappusiman valmistamiseen

Sima kannattaa pullottaa vasta, kun se on käynyt 2–3 vuorokautta. Näin pullot eivät poksahtele ja hiivasakkaa ehtii laskeutua käymisastian pohjalle.

19.4.2012 0:00

Turun kyljessä Piikkiössä sijaitsevan pikku panimon, Ciderhousen Jenni Silvennoinen tekee siiderien ohella myös vappusimaa.

Yhden naisen tehtaan simaerä on niin pieni, että sitä ei harmi kyllä riitä Helsinkiin saakka.

Pienten tuottajien simoja on onneksi muitakin. Niitä kannattaa etsiä kaupoista, jotka tapaavat pitää hyllyillään muitakin massasta erottuvia erikoisuuksia. Jenni Silvennoinen antaa kuitenkin vinkkejäoman siman tekijälle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat