Sima on aika panna käymään nyt, että se ehtii valmistua vapuksi – katso perinteinen ohje tästä - Ruoka | HS.fi

Sima on aika panna käymään nyt, että se ehtii valmistua vapuksi – katso perinteinen ohje tästä

Sima valmistuminen viileässä vie noin viikon.

Vappusimalla on pitkät perinteet.

21.4.2015 12:00 | Päivitetty 19.4.2018 16:22

Lähipäivinä on syytä hamstrata kotiin sitruunoita ja sokeria, ja ryhtyä tekemään simaa. Vapun suosikkijuoma vaatii aikaa: viileässä se valmistuu noin viikossa.

Monien mielestä paras sima syntyy kotona perinteisellä ohjeella. Kaupan valmissimat ovat olleet viime vuosiin saakka lähempänä sitruunalimuja, mutta nykyään kaupoista löytyy jo laadukkaita, pientuottajien tekemiä kotisiman makuisia juomia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat