Roseekuohujuomat sopivat ruokapöytäänkin – HS testasi vaaleanpunaiset samppanjat ja kuohuviinit - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Roseekuohujuomat sopivat ruokapöytäänkin – HS testasi vaaleanpunaiset samppanjat ja kuohuviinit

Paahtoleipämäinen aromi sekä pitkä, tasapainoinen maku nostivat ranskalaisen Morin Crémant de Loire Rosé Brutin (14,58 e) HS-testin parhaaksi roseekuohuviiniksi.

Tilaajille

Kuohuviinit

Julkaistu: 23.4.2015 9:19

Viisi tähteä Huippu, ei jätä toivomisen varaaNeljä tähteä Erinomainen, luonteikasKolme tähteä Hyvä, laadukas ja tasapainoinenKaksi tähteä Tyydyttävä, helppo arkiviiniYksi tähti Välttävä, laadullisesti vaatimaton

Paahtoleipämäinen aromi sekä pitkä, tasapainoinen maku nostivat ranskalaisen Morin Crémant de Loire Rosé Brutin (14,58 e) HS-testin parhaaksi roseekuohuviiniksi. Paras samppanja tässä testissä oli De Saint Gall Rosé Brut, jonka hyveiksi laskettiin pitkä, tasapainoinen ja mineraalisuutta huokuva täyteläinen maku.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?