Filippiiniläinen alkuruoka muistuttaa cevicheä – näin syntyy kinilaw-annos - Ruoka | HS.fi

Filippiiniläinen alkuruoka muistuttaa cevicheä – näin syntyy kinilaw-annos

Kinilaw on oluen kanssa tarjottava alkuruoka, joka poikkeaa espanjankielisen maailman cevichestä siinä, että siihen tulee myös lämmintä kookosmaitoa makua pehmentämään.

2.5.2015 14:35

"Muikku maistuu ihan lentokalalta!", filippiiniläissyntyinen Menchel Alico Pullinen huudahtaa, kun filippiiniläisten ceviche, kinilaw, valmistuu.

Kinilaw on oluen kanssa tarjottava alkuruoka, joka poikkeaa espanjankielisen maailman cevichestä siinä, että siihen tulee myös lämmintä kookosmaitoa makua pehmentämään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat