Täytekeksit ovat mainio leivonnan raaka-aine - Ruoka | HS.fi

Täytekeksit ovat mainio leivonnan raaka-aine

Oreosta se alkoi. Tuo amerikkalainen, arkinen täytekeksi sai ruokalehdissä ja blogeissa uuden muodon, kun se leivottiin juhlapöydän kuningattareksi. Kerrosherkku onkin mitä mainioin raaka-aine kotileipurille.

4.6.2015 2:00 | Päivitetty 4.6.2015 13:22

Oreo-täytekekseistä se alkoi. Tuo amerikkalainen, arkinen keksi sai ruokalehdissä ja blogeissa uuden muodon, kun se leivottiin juhlapöydän kuningattareksi. Kerrosherkku onkin mitä mainioin raaka-aine kotileipurille.

Voit kokeilla kolmen raaka-aineen keksipalloja, joissa murskatuista kekseistä ja tuorejuustosta pyöritellään suloiset herkkupalat, jotka maistuvat ihan joka tilanteessa: kahvin kanssa, juhlapöydän makeana palana tai sellaisenaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat