Marjojen kuivaaminen on taas suosittua – tutkimusten mukaan pakastaminen säilyttää vitamiinit parhaiten - Ruoka | HS.fi

Marjojen kuivaaminen on taas suosittua – tutkimusten mukaan pakastaminen säilyttää vitamiinit parhaiten

Kuivuri on paras tapa kuivattaa marjoja. Kuivausmenetelmällä on suuri merkitys siihen, miten muun muassa marjojen vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit säilyvät.

28.7.2015 17:56

Marjojen kuivaaminen on ikivanha säilöntämenetelmä, jota on taas alettu arvostaa. Kuivatuissa tuotteissa mikrobit eivät saa riittävästi vettä eivätkä sen vuoksi elä.

Kuivausmenetelmällä on kuitenkin suuri merkitys siihen, miten muun muassa marjojen vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit säilyvät.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat