Henkka vinkkaa: Näin paistat kalan pinnalta rapeaksi ja sisältä meheväksi - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Henkka vinkkaa: Näin paistat kalan pinnalta rapeaksi ja sisältä meheväksi

"Kalan paistaminen on kuninkuuslaji, sitä eivät kaikki ammattilaisetkaan hallitse täydellisesti", tokaisee ravintoloitsija ja kokki Henri Alén. Taitava paistaja osaa kypsentää nahkapintaisen kalan niin, että se on sisältä mehevä mutta pinnaltaan rapea.

Tilaajille
Julkaistu: 23.9.2015 16:33

"Kalan paistaminen on kuninkuuslaji, sitä eivät kaikki ammattilaisetkaan hallitse täydellisesti", tokaisee ravintoloitsija ja kokki Henri Alén.

Taitava paistaja osaa kypsentää nahkapintaisen kalan niin, että se on sisältä mehevä mutta pinnaltaan rapea.

Kala ei myöskään käpristy pannulla, vaan muoto säilyy kauniin tasaisena.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?