Georgialainen ruoka saa Ville Haapasalolta kuolan valumaan - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Georgialainen ruoka saa Ville Haapasalolta kuolan valumaan

Kun näyttelijä Ville Haapasalo käy Georgiassa, hän tapaa mummoja ja käy pitkiä keskusteluja voitaikinasta.

Tilaajille

Leningradissa opiskellessaan Ville Haapasalo söi usein lobio-muhennosta ja hatsapuri-leipää. Helsingissä niitä saa Pikku Georgia -kahvilasta. Kuva: Juhani Niiranen HS

Julkaistu: 8.10.2015 2:00, Päivitetty 12.10.2015 15:42

'Alkaa kohta kuola valua, kun näistä puhuu."

Niin lausahtaa näyttelijä Ville Haapasalo kertoessaan georgialaisista ruuista. Herkullisilta ne kuulostavatkin: vaikkapa boysenmarjoista valmistettu ratshuli tai majoneesikastikkeen kanssa tarjottava paistettu kesäkurpitsa.

Ja entäpä tunnetuin georgialainen herkku, juustoinen hatsapuri-leipä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta