10 vinkkiä, kuinka saat mauttomasta tofusta maistuvaa - Ruoka | HS.fi
Ruoka

10 vinkkiä, kuinka saat mauttomasta tofusta maistuvaa

Rapeasta tofusta haaveilevan kannattaa kuivata tofu kunnolla ennen paistamista. Pakastaminen ennen käyttöä puolestaan muuttaa tofun pinnan joustavammaksi, ja sulatettu tofu imee myös paremmin makuja.

Tilaajille

Tofun voi pyöritellä siemenissä, jolloin siihen saa samalla sekä makua että rouhean rakenteen.

Julkaistu: 12.10.2015 17:13

Tofu on kasvissyöjien arjen pikapelastaja ja lihattoman lokakuun pihvin korvike. Mutta paatuneinkin kasvissyöjä voi olla ymmällään tämän valkoisen, miedonmakuisen kuution edessä, sillä sen maustaminen ja valmistaminen on taitolaji.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?