Neljä vaihtoehtoa kinkulle – Henri Alén vinkkaa joulun parhaat pääruuat - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Neljä vaihtoehtoa kinkulle – Henri Alén vinkkaa joulun parhaat pääruuat

Valmista ylellistä poroa, edullista possunkylkeä, nopeaa kalkkunaa tai muheva meksikolaistyyppinen pata merenelävistä.

Tilaajille
Julkaistu: 3.12.2015 2:00, Päivitetty 7.12.2015 10:28

Tänä jouluna HS:n ruokasivuilla toistuvat sanat ylellinen, edullinen, nopea ja muilta mailta. Valitse tyylisi ja ryhdy kokkaamaan.

Henri Alén tekee Helsingin Sanomiin ruokia, joita juuri nyt himoitsee. Kuva: Elvi Rista

Ylellinen: Poronpaistit saavat makunsa marinadista, jossa on katajanmarjaa ja sinappia. Mureaa poronpaistin lisäkkeiksi paahdetaan maa-artisokkia. Punaviini-pähkinäkastike tekee ruuasta jouluisan ja arvokkaan.

Seuraa uutisia tästä aiheesta