Näin teet täydellisen pippuripihvin - Ruoka | HS.fi

Näin teet täydellisen pippuripihvin

Henri Alénilta tivataan vinkkejä lihan kypsentämiseen.

18.2.2016 2:00 | Päivitetty 18.2.2016 11:48

Pihvin paistaminen ei ole vaikeaa eikä hankalaa. Itse asiassa pihvihän on vain tavallista hintavampaa pikaruokaa. Maksaa enemmän, mutta valmistuu nopeasti. Pihviateriaan kannattaa hakea vaihtelua kokeilemalla erilaisia lihoja.

Hyvän pippuripihvin salaisuutena ovat tuoreena murskatut pippurit ja niiden eteeriset öljyt. Kokonaisuuden kruunaa kastike, joka valmistuu pihvin muhiessa siinä ja liemi nappaa kaikki maut talteen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat