RuokaNirson lapsen voi totuttaa uusiin makuihin – asiantuntija antaa vinkitUuteen makuun tottuminen voi vaatia jopa 20 maistelukertaa. Ruoka-aineisiin kannattaa tutustua myös muiden aistien avulla.FacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiJaaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiTallennaMoni lapsi suhtautuu epäillen kasviksiin. Parsakaali on perinteinen nirsoilun kohde. Kuva: Leena KoskelaTeemu Leminen HS2.3.2016 15:25Tuntikausia kestäviä ruokahetkiä. Lattialle lentäviä parsakaaleja. Jatkuvia ”hyi, en syö” -tokaisuja. Nirsoilu on arkea monessa lapsiperheessä. Pediatrics-lehden vuonna 2015 julkaiseman amerikkalaistutkimuksen mukaan joka viides lapsi nirsoilee ruuan kanssa. Lue lisää kirjoittajaltaTeemu Leminen HS FacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiAsiavirheJaaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiTallennaIlmoita asiavirheestäSeuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheitaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiAsiavirheJaaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiTallennaIlmoita asiavirheestä