Henri Alénin pääsiäisbaba nautitaan rahkamoussen kera - Ruoka | HS.fi

Henri Alénin pääsiäisbaba nautitaan rahkamoussen kera

Rommiliemellä kostutettu baba on juhlava päätös pääsiäisaterialle. Kananmunan paikka on aterian alussa, ja pääruokana nautitaan tietysti karitsaa.

Rommiliemellä kostutettu baba on juhlava päätös pääsiäisaterialle.­

17.3.2016 2:00 | Päivitetty 17.3.2016 12:37

Pääsiäinen on suosikkini vuoden ruokajuhlista. Pääsiäismenuni koostuu kevään merkeistä, klassisista mauista – ja siitä, että kokkikin ehtii istua rauhassa ruokapöydässä.

Pääsiäisaterian alkuruuaksi käy hyvin kuppiin hyydytetty kananmuna, cocotte. Se saa potkua parmesaanista ja keväistä makua herneistä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat