Pääsiäisen hauskat ja helpot kananmunaherkut - Ruoka | HS.fi

Pääsiäisen hauskat ja helpot kananmunaherkut

Valmista brunssille mehevä täytetty leipä, rikasta leipäsalaatti munanpuolikkailla ja lusikoi jälkiruoka suklaamunista.

24.3.2016 2:00 | Päivitetty 26.3.2016 12:57

Uppomunat kuuluvat pääsiäiseen kuin kinkku jouluun. Parita munat ihanan erilaiseen seuraan ja tee turkkilaisia uppomunia. Tarjoa munien kanssa vihreitä parsoja, pitaleipäpaloja ja paksua jogurttia.

Myös panzanella eli italialainen leipäsalaatti tuunataan pääsiäiseen sopivaksi keitettyjen kananmunien avulla. Rustiikki salaatti on mehevä lounas. Se sopii myös osaksi brunssi- tai noutopöytää.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat