Ravitsemusterapeutit kertovat, millainen on hyvä välipala – ja mitä he itse syövät välipalaksi

Ravitsemusasiantuntijat suosivat välipalana etenkin kasviksia ja hedelmiä, maitotuotteita tai pähkinöitä.

Pähkinät ovat ravitsemusterapeuttien suosimia välipaloja.

1.4.2016 15:11

Linda Viitasalo, laillistettu ravitsemusterapeutti:

Ajoita välipala ateriarytmiin sopivaksi

Välipala on hyvä ajoittaa omaan ateriarytmiin. Ateriavälin pitäisi olla 3–4 tuntia, ja välipala sijoittuu pääaterioiden väliin.

Joillekin välipalaksi riittää pelkkä hedelmä, toiset tarvitsevat lisäksi proteiinia. Hyvä välipala voisi olla jokin maitotuote, pala täysjyväleipää juustosiivun kanssa, pähkinöitä tai avokado.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat