Grillauksen trendit ovat hitaus ja savustus – ”Ihmisten vaatimustaso grilliruuan suhteen on noussut” - Ruoka | HS.fi

Grillauksen trendit ovat hitaus ja savustus – ”Ihmisten vaatimustaso grilliruuan suhteen on noussut”

Savustamisessa kypsennettävä raaka-aine altistetaan savulle ja kypsennetään matalassa lämpötilassa hitaasti, kypsennettävästä raaka-aineesta riippuen jopa tuntien ajan.

19.4.2016 16:01

Suomen suurimman grillaustapahtuman BBQfestin tapahtumatuottaja Jani Sarpi uskoo, että suomalaiset haluavat nyt panostaa grilliruokaan aiempaa enemmän.

”Ihmisten vaatimustaso grilliruuan suhteen on noussut, ja samalla heistä on tullut paljon laatutietoisempia”, Sarpi toteaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat