Reetta Kivelä kehitti miljoona­rahoituksen keränneen nyhtökauran – onko tämä lihan korvike uusi jauheliha ja ilmaston pelastaja?

Lihan vaihtoehdoksi kehitetty proteiinipommi on juuri sellainen innovaatio, joita Suomi kaipaa. Nyhtökauraa saa joistakin kaupoista ensi viikosta alkaen ja laajemmin parin viikon kuluessa.

30.4.2016 2:00 | Päivitetty 1.5.2016 10:38

”Saako omaa kokkausta kehua?”

Saa, ja kannattaakin. Lopputulos on herkullinen, kun risottopannulla on valkoviinillä höystettyä tuoretta parsaa ja kokki kokenut ruuanlaittaja – neljän lapsen äiti ja vieläpä elintarviketieteiden tohtori.

Lautasille ei kauhota mitä tahansa kevätrisottoa, vaan maailmanhistorian ensimmäistä laatuaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat