Voileipäkakku on taas juhlapöytien helmi: Parhaat kasvis-, kala- ja lihavaihtoehdot - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Voileipäkakku on taas juhlapöytien helmi: Parhaat kasvis-, kala- ja lihavaihtoehdot

Voileipäkakku on loistovalinta juhlapöytään. Sen voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen ja siitä riittää syötävää monelle.

Voileipäkakku on loistovalinta juhlapöytään. Sen voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen ja siitä riittää syötävää monelle. Kuva: Panu Pälviä

Julkaistu: 19.5.2016 2:00, Päivitetty 20.5.2016 11:49

Kukkakimpun muotoon tehdyn kasvisvoileipäkakun mehevä täyte syntyy paahdetuista, marinoiduista vihanneksista ja fetajuustosta. Maukasta paprika-mantelitahnaa levitetään kakun sisälle kahteen kerrokseen sekä kuorrutteeksi.

Vitsikkäin koristelu syntyy värikkäistä kasviksista, jotka työstetään kukiksi kakun päälle. Sekaan lisätään vihreitä oksia, ja kukkakimpun varret leikataan kurkusta. Pidä hauskaa koristellessa – mitä runsaampi kimppu, sitä houkuttelevampi kakku.

Seuraa uutisia tästä aiheesta