Etniset kalaruuat kiinnostavat ravintoloissa, mutta kotona kala valmistetaan perinteiseen tapaan - Ruoka | HS.fi

Etniset kalaruuat kiinnostavat ravintoloissa, mutta kotona kala valmistetaan perinteiseen tapaan

Etnoruokatrendi on tuonut ravintoloiden listoille uusia kalaruokia. Kotona suomalaiset valmistavat kuitenkin kalansa perinteiseen tapaan. Testaa, tunnistatko kalalajit.

Poke-kulhossa on kalaa ja kasviksia, jotka kasataan usein riisin päälle.

17.8.2016 10:23

Viime vuosien etnoruokabuumi on tuonut ravintoloiden listoille uusia kalaherkkuja perinteisten paistetun kalan ja kalakeiton ohelle.

Sushi alkaa olla jo monille tuttua, mutta trendiravintolat tarjoavat nyt myös meksikolaisia kalatacoja, perulaista sitrusmehun hapolla kypsytettyä cevicheä tai havaijilaisia poke-kulhoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat