Etniset kalaruuat kiinnostavat ravintoloissa, mutta kotona kala valmistetaan perinteiseen tapaan - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Etniset kalaruuat kiinnostavat ravintoloissa, mutta kotona kala valmistetaan perinteiseen tapaan

Etnoruokatrendi on tuonut ravintoloiden listoille uusia kalaruokia. Kotona suomalaiset valmistavat kuitenkin kalansa perinteiseen tapaan. Testaa, tunnistatko kalalajit.

Poke-kulhossa on kalaa ja kasviksia, jotka kasataan usein riisin päälle.

Julkaistu: 17.8.2016 10:23

Viime vuosien etnoruokabuumi on tuonut ravintoloiden listoille uusia kalaherkkuja perinteisten paistetun kalan ja kalakeiton ohelle.

Sushi alkaa olla jo monille tuttua, mutta trendiravintolat tarjoavat nyt myös meksikolaisia kalatacoja, perulaista sitrusmehun hapolla kypsytettyä cevicheä tai havaijilaisia poke-kulhoja.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kalaruuat

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat