Ravintolat innostuivat alkuviineistä – näin kansalaiset kommentoivat persoonallisen makuisia viinejä HSTV:n testissä - Ruoka | HS.fi

Ravintolat innostuivat alkuviineistä – näin kansalaiset kommentoivat persoonallisen makuisia viinejä HSTV:n testissä

Viinimaahantuoja uskoo, että alkuviini-innostus liittyy yleisempään puhtaan ja terveellisen ruuan ja juoman trendiin. Alkon valikoimissa alkuviinejä ei ole, sillä ne eivät ole tarpeeksi tasalaatuisia.

9.9.2016 18:49

Alkuviinit tai natural winet ovat viime vuosien aikana ujuttautuneet enenevissä määrin myös suomalaisten ravintoloiden ja viinibaarien listoille. Mutta mitä alkuviinit oikeastaan ovat?

”Alkuviinin käsite on melko laaja. Monet ammattilaisetkin ovat erimielisiä, mistä niissä on kyse”, sanoo sommelier Pekka Rantala helsinkiläisestä ravintola Grönistä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat