”Ei hommassa tarvitse välttämättä vyötä löysätä, mutta parasta on mennä sinne pienessä nälässä” – Pekka Sauri valmistautuu Silakkamarkkinoiden tuoteraatiin - Ruoka | HS.fi
Ruoka

”Ei hommassa tarvitse välttämättä vyötä löysätä, mutta parasta on mennä sinne pienessä nälässä” – Pekka Sauri valmistautuu Silakkamarkkinoiden tuoteraatiin

Apulaiskaupunginjohtaja maistelee sunnuntaina alkavien markkinoiden kilpailussa silakkaruokia jo toista kertaa.

Pekka Sauri syö mielellään silakkaa. Markkinoiden makuraadissa hän oli viimeksi kymmenisen vuotta sitten. Kuva: Tuomas Selänne

Julkaistu: 28.9.2016 12:43

Katja Bäcksbacka HS

Ensin vilkaisu purkkiin: kalan ulkomuoto ei saa olla ”räjähtänyt”, vaan sen tulee houkuttaa maistamaan. Sitten kala suuhun ja analysointi kunnolla vauhtiin.

Apulaiskaupunginjohtaja ja suuri silakanystävä Pekka Sauri arvioi kaloja Stadin Silakkamarkkinoiden tuoteraadissa ensi sunnuntaina jo toista kertaa ja tietää, mihin asioihin huomio kannattaa kiinnittää.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

kalaruoka

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat