Rasvaa, siirappia ja paljon aikaa – 10 vinkkiä parempaan kaalilaatikkoon - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Rasvaa, siirappia ja paljon aikaa – 10 vinkkiä parempaan kaalilaatikkoon

HS kysyi neljän ruoka-asiantuntijan vinkit entistä parempaan kaalilaatikkoon. Selvisi, että rasva tuo maun myös vegekaalilaatikkoon, osan kaalista voi huoletta käräyttää ja lisäkkeistä pitää löytyä sopivasti happamuutta.

Puolukat ovat kaalilaatikon perinteinen kaveri. Kuva: Jukka Lehtinen

Julkaistu: 5.10.2016 13:13

Viilenevät ilmat herättävät himon meheviin uuniruokiin. Ja nyt kun kaali on edullista, monessa keittiössä muhiikin vuoallinen vanhaa kunnon kaalilaatikkoa.

Kaalilaatikossa perinteisyys on valttia, ja moni valmistaa sen kotona opitulla tavalla. Pienillä nikseillä kaalilaatikosta saa kuitenkin vieläkin parempaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta