HS testasi vahvat pohja- ja pintahiivaoluet – kaksi sai täydet viisi tähteä - Ruoka | HS.fi
Ruoka

HS testasi vahvat pohja- ja pintahiivaoluet – kaksi sai täydet viisi tähteä

Olutvertailussa maisteltiin juomia, jotka sopivat riistaruuille.

Tilaajille

Weltenburger Asam-Bock ja Ayinger Celebrator ovat viiden tähden oluita.

Julkaistu: 20.10.2016 2:00, Päivitetty 21.10.2016 8:01

”Mikä olueksi riistalle?” Se oli HS:n olutraadin lokakuisen testin aiheena. Riistaruuissa on yleensä varsin tummanvoimakas maku, mikä edellyttää ruokajuomaltakin täyteläisyyttä. Niinpä testattavaksi otettiin kohtuullisen vahvoja, alkoholia 6–8 tilavuusprosenttia sisältäviä oluita: seitsemän bock-tyylistä pohjahiivaolutta ja kahdeksan pintahiivaolutta. Kaikki testin oluet ovat Alkon valikoimassa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta