Skagen-nachot - Ruoka | HS.fi

Skagen-nachot

Ruotsinlaivan klassikko on majoneesipohjainen skagen-katkaraputahna.

27.10.2016 11:26

Ruotsinlaivan klassikko on majoneesipohjainen skagen-katkaraputahna. Nyt se saa seurakseen rapeita ruisnachoja ja kevyesti etikkamarinoituja kurkkuja.

4 annosta

valmistusaika 20 min

  • 300 g ruisnachoja

Marinoidut kurkut:

  • ½ kurkku

  • ¼ tl suolaa

  • ¼ tl sokeria

  • 1 tl etikkaa

Skagen-tahna:

  • 250 g katkarapuja

  • 1 dl majoneesia

  • ½ dl ranskankermaa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • mustapippuria myllystä

Lisäksi:

  • tuoretta tilliä hienonnettuna

  • sitruunalohkoja

Marinoi ensin kurkut. Huuhtele ja kuivaa kurkku. Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois, jotta nachot eivät vetisty. Kuutioi kurkku pieniksi paloiksi. Mausta suolalla, sokerilla ja etikalla. Pane jääkaappiin maustumaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat