Kokeilitko näitä 2000-luvun ruokatrendejä? Professori kertoo, miksi kasvisruoka on tullut jäädäkseen - Ruoka | HS.fi

Kokeilitko näitä 2000-luvun ruokatrendejä? Professori kertoo, miksi kasvisruoka on tullut jäädäkseen

Ruokakulttuuriprofessori uskoo, että kasvisruuan suosiossa piilee pysyvän muutoksen siemen.

Yhä useampi on innostunut kokkaamaan vegaanista ruokaa, vaikka liha kuuluisikin ruokavalioon.

31.10.2016 9:56 | Päivitetty 2.11.2016 8:59

Kasvisruoka on tänä vuonna noussut esille voimakkaammin kuin koskaan. Ensin kauppoihin tuli nyhtökaura, sitten härkäpapuvalmiste Härkis. Vegaanista ”lihapiirakkaa” Vihistä seurasi Saarioisten klassinen ”roiskeläppäpizza”, joka ilmestyi kauppoihin vegaanisena.

Kasvissyönti ei ole enää pienen porukan hommaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat