Pohjanmaa sai A la Carten Silakkatorttu, siikavohvelit ja kropsu nousevat listoille - Ruoka | HS.fi

Pohjanmaa sai A la Carten Silakkatorttu, siikavohvelit ja kropsu nousevat listoille

15.5.1997 3:00

EEVA PALM VAASA - Nyt se on koevalmistettu, maistettu ja hyväksi havaittu. Kyseessä on Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston tuella ja suunnattomalla innostuksella laadittu A la Carte Pohjanmaa.

Pohjalainen ruokaperinne on ollut klimppisoppaa ja kropsua, suolakalaa ja suutarinlohta; hyviä perusruokia kaikki. Itäisten alueiden elämäniloa pursuava, runsas ruokaperinne on mennen tullen rusikoinut pohjalaisten karut herkut.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat