Laavulla syntyy laaturuokaa Retkitulilla voi tehdä myös hienoja aterioita, ei paistaa vain makkaraa - Ruoka | HS.fi

Laavulla syntyy laaturuokaa Retkitulilla voi tehdä myös hienoja aterioita, ei paistaa vain makkaraa

29.5.1997 3:00

RIITTA KIIPULA Keittiömestari ja lehtori Martti Lehtinen Jyväskylän palvelualojen oppilaitoksesta ei suurin surminkaan tunnusta grillimakkaraa ruokaelämykseksi.

"Jollei sitten makkara ole poikkeuksellisen laadukasta tai ihminen ensimmäistä kertaa nuotiolla. Yhä useampi luontomatkailija odottaa parempaa. Alalla on jo niin paljon kilpailua, että maaseudun matkailuyrittäjän on opittava tarjoamaan laavulla tai rantanuotiolla vaikka lohta konjakkikermakastikkeessa", hän sanoo.

Luitko jo nämä?