Hienostuneita makupaloja Lyonin listalta - Ruoka | HS.fi

Hienostuneita makupaloja Lyonin listalta

18.2.1999 2:00

Ravintola Lyonin uusi à la carte -lista on ranskalaisen hienostunut. Keittiömestari Markku Solopuro tiimeineen on loihtinut herkkuja kolmen ruokalajin menuiksi (196-290 markkaa), joista yksi on kasvissyöjille.

Bressen kanasta ja ankanmaksasta valmistetun terriinin seurana on tryffeli-juureskastike (86 mk). Sherryllä maustetusta maa-artisokkakeitosta (52 mk) löytyy simpukkaa muistuttava miniartisokka. Hanhenrintaa tarjotaan paahdettuna linssien ja hanhenrasvalla sekä portviinillä jalostetun ankanmaksakastikkeen kera (142 mk).

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat