Entisaikojen kesäherkku, keitetyt... - Ruoka | HS.fi

Entisaikojen kesäherkku, keitetyt...

10.8.2000 3:00

Entisaikojen kesäherkku, keitetyt herneenpalot eli apposet, ovat hauskaa iltasyömistä. Siinä ruokailijat saavat hiukan askarrella syömisensä eteen.

Jokaiselle ruokailijalle varataan lautanen, kahvikuppi ja teelusikka.Apposet 2 l herneenpalkoja 2 l vettä 1 tl suolaa 100-200 g voita tai voileipämargariinia1. Huuhtele herneenpalot hyvin. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se suolalla. Nostele herneenpalot kiehuvaan veteen ja keitä hiljaisella lämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes palot ovat pehmenneet ja ne alkavat aueta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat