Vokkaus sujuu kuin taika - esivalmistelujen jälkeenPhakinee Phiuphong ei anna thairuokansa "suomettua"ruuat - Ruoka | HS.fi

Vokkaus sujuu kuin taika - esivalmistelujen jälkeenPhakinee Phiuphong ei anna thairuokansa "suomettua"ruuat

1.3.2001 2:00

Ravintola Kok Thain keittiössä on aamukymmeneltä vilske, kun kokki Phakinee Phiuphong pilkkoo lihoja ja vihanneksia keittiökulhoihin.

Tarjoilijat ja hovimestari pyörähtävät välillä keittiössä. Kaikki nimittävät Phakineeta kunnioittavasti Mamaksi. Hän tuli Suomeen jo 12 vuotta sitten kokiksi, ja sen jälkeen hän on kurssittanut useita Suomeen saapuneita ruuanlaittajia.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat