Tähtikokki Hans Välimäki vierailee Hangon Casinolla - Ruoka | HS.fi

Tähtikokki Hans Välimäki vierailee Hangon Casinolla

5.7.2001 3:00

Hangon perinteikkäässä Casino-ravintolan keittiössä vierailee ensi viikolla helsinkiläisen Chez Dominiquen keittiömestari Hans Välimäki. Hänen luotsaamansa ravintola sai tänä vuonna yhden Michelinin tähden.

"Vierailu kuvaa pyrkimystämme nostaa Casino ruokapaikkana taas arvoonsa", ravintoloitsijaryhmään kuuluva Olli Vuori sanoo. Välimäen suunnittelemat kesämenut edustavat klassisen hienostunutta tyyliä, jossa on kansainvälisiä vaikutteita ja korkeatasoisia raaka-aineita. Luvassa on sekä kolmen että seitsemän ruokalajin nimikkomenu. Seitsemän ruokalajin menu alkaa kaloista valmistetuilla amuse-makupaloilla. Luvassa on myös muun muassa oliivigratinoituja kampasimpukoita, ankanmaksaconfit ja kirsikkagranité, paistettuja ahvenfileitä ja parmesaanilla kuorrutettua karitsaa. Kolmen lajin menuun kuuluu kampasimpukoiden lisäksi paahdettua ankkaa paistettujen kantarellien ja tumman päärynäkastikkeen kanssa. Välimäki vierailee Casinon keittiössä 11.-14. heinäkuuta. HS

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat