Syntymäpäivän pienet herkut - Ruoka | HS.fi

Syntymäpäivän pienet herkut

4.4.2002 3:00

Ruokatorstain 30-vuotisjuhlapöydässä on pieniä suupaloja kuten muillakin syntymäpäiväsankareilla. Ohjeita on ideoinut Vuoden kokki vuodelta 1995 Pekka Terävä , joka nykyisin on ravintola PalacenRannan isäntä.Tomaatti-fenkolihyytelö 10 tomaattia 1 fenkoli 20 g voita 3 rkl sokeria 1 dl valkoviiniä ½ l tomaattimehua 5 liivatetta suolaa, mustapippuria1. Pane liivatelehdet kylmään veteen likoamaan ja kalttaa tomaatit: leikkaa päähän ristikkäinen viilto ja pidä tomaattia hetki kiehuvassa vedessä haarukan nokassa, kunnes kuori irtoaa. Poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat