Viini avautuu vähitellen - Ruoka | HS.fi

Viini avautuu vähitellen

24.10.2002 3:00

Viininmaistajan kirja valaa uskoa siihen, että jokainen voi löytää tien viinien kiehtovaan maailmaan. Kirjoittaja Jancis Robinson on looginen ja rohkaiseva opettaja, joka joitakin vuosia sitten vieraili Helsingin viinimessuilla.

Kurssimaisessa teoksessa vuorottelevat teoria ja harjoitukset, joiden mukaan aloittelijankin on helppo kasvattaa taitojaan. Viiniin liittyviä aistimuksia kootaan silmillä, nenällä ja kitalaella. Teos tutustuttaa eri rypälelajikkeisiin ja niiden ominaisuuksiin kuten makeuteen, hapokkuuteen ja hedelmäisyyteen. Kirjasta löytyvät myös neuvot miten yhdistää ruoka ja viini.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat